Verkoop kasten, tafels en stoelen

Verkoop meubelen: in verschillende stijlen, life style, klassiek en modern in o.a. eiken, teak, kersen, grenen en whitewash. U kunt bij ons terecht voor o.a.: kasten, eettafels, salontafels, wandtafels, tv-dressoirs, stoelen, dressoirs en maatwerk meubelen. Voor informatie over maatwerk klik in de menu balk. Wij kleuren en lakken bijna al onze meubelen zelf, ook de meubelen die wij niet zelf maken, dat houdt in dat u zelf de kleur kunt bepalen.
TAFELS MET STALEN FRAMES uit eigen werkplaats, wij maken ook de ijzeren / stalen frames zelf, op kleur gepoeder coat, dus op zoek naar een tafel met stalen frame, die standaard niet is te krijgen, wij maken ze.

 

IMG_1443.JPGIMG_8046.JPGstoelen_007.jpg

           

Bij ons vindt u ook een grote collectie eetkamer-stoelen. Wij hebben altijd meer dan 100 verschillende modellen staan, van modern tot klassiek (ook retro en industrieel), o.a. leer en stof met een houten of RVS romp, Lloyd Loom stoelen in vele kleuren gecombineerd met stof of leer.

 

Informeer in de winkel naar onze zeer scherpe prijzen, ook hebben wij constant aanbiedingen van stoelen die door de fabrikant uit de collectie zijn genomen; tot wel 70% korting.

balken_tafel_E.jpg lindenhof.jpg
       

Klik hier onder voor een overzicht.