Maatwerk, renovatie, restauratie, meubelen (kasten, tafels)

MEUBELMAKERIJ / MEUBELMAKER
Al lang op zoek naar een meubel in een bepaalde afmeting, kleur of houtsoort dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij maken en leveren maatwerk meubelen naar wens, onze specialisatie zijn de tafels, vraag om een vrijblijvende offerte of loop een keer binnen en informeer naar de mogelijkheden.
Ook de stalen frames op maat gemaakt uit eigen werkplaats, eventueel in kleur gepoeder coat, (eigen ontwerp welkom, (alleen het frame laten maken is ook mogelijk))

 

Klik hier voor voorbeelden van geleverd maatwerk uit eigen werkplaats

 

IMG_1429.JPG20170719_142414.jpgIMG_7571.JPG

  
 

Restauratie en renovatie:

In de eerste 10 jaar van ons bestaan hebben wij uitsluitend antiek verkocht dat in eigen werkplaats werd gerestaureerd. U kunt echter nog steeds bij ons terecht voor de restauratie van uw antiek informeer naar de mogelijkheden.

 

Tafel opnieuw kleuren en lakken, of in een andere kleur mat of glans lak!
Renovatie van uw meubelen is op beperkte schaal mogelijk, is bijvoorbeeld uw tafelblad aan een nieuwe lak laag toe, ook daarvoor kunt u bij ons terecht, u kunt uw tafel (met uitzondering van tafels met ronde poot, en een gefineerd blad) bij ons ook blank laten maken en vervolgens in een kleur naar wens laten afwerken.

 

LET OP! wij kunnen geen meubelen logen of stralen, als uw meubelen met lak zijn afgewerkt (en zeker de huidige synthetische en water gedragen lakken) is logen niet mogelijk, met uitzondering van antieke meubelen die zijn afgewerkt met een bierverf, (dat is een verfsoort waar  meestal vroeger de grenen kasten mee werden afgewerkt).

 

Reparatie stoelen:

Zijn uw stoelen aan een nieuwe lijmbeurt toe omdat ze gammel of gebroken zijn, ook daar voor kunt u bij ons terecht.

balken_tafel_E.jpg  

 

Ook tuinmeubelen, op maat gemaakt (van steigerhout) voor een klant, barkrukken met bij passende tafel.
Klik hier voor uitgebreide informatie en meer foto's

IMG_8067.JPG